onsdag 29 april 2009



Den här fina skjortblusen har florin sytt åt oss. Tack så mycket, vi gillar den jättemycket!

måndag 27 april 2009

Mitt första stickade vuxenplagg!

Jag har stickat en bolero till mig själv! Det är det första plagget jag har stickat till mig själv så jag är ganska nöjd med mig själv. Nu ska jag bara fundera ut vad man använder en bolero till ;-)
Mönstret kommer från garnstudio och den ska egentligen stickas i Drops Alaska, men jag har stickat i svarta fårets raggsocksgarn. Lite synd så här i efterhand, hade hellre haft ett rent ullgarn, men när jag började vågade jag inte köpa på mig dyrt garn, eftersom jag inte visste om det skulle bli klart. Boleron väger 306g så det är väl garnåtgången.




Nu ska jag bara sätta fart med den här

torsdag 23 april 2009

torsdag 9 april 2009

Det blev en tunika också

Jag hade lite matchande trikå till petrolvelouren så jag sydde en tunika att ha till byxorna. Mönstret är ottobres tunika med kuverthals, samma som jag använde till de turkosa flodhästarna. Fast jag gjorde en vanlig halsringning och kort ärm med mudd.

tisdag 7 april 2009

Nya byxor


Jag har sytt ett par petrolfärgade velourbyxor till H. Velouren kommer som vanligt från A&H i Ulricehamn. Jag lyckades klippa två likadana ben (IGEN!) så nu har jag ett byxben över, men som tur är har jag tyg över till att göra ett par byxor till, det gäller bara att hålla tungan rätt i mun och klippa rätt den här gången. Till den här velouren har jag lila/petrolrandig trikå som ska bli överdelar, har inte bestämt mig för vad än, bara. Som bonus råkade snigeltröjan jag köpte förra veckan ha matchande kanter:-)

torsdag 2 april 2009